Accountant voor medische vrije beroepen

Net zoals uw patiënten rekenen op uw vakkennis en ervaring, kan ik voor u het verschil maken als ervaren accountant. Het maakt niet uit of u nu reeds vele jaren actief bent als geneesheer, tandarts, apotheker of specialist, of net wil starten in een medisch vrij beroep. Graag begeleid ik u op financieel vlak, zodat u zich daar geen zorgen over moet maken.

Ik bouwde doorheen de jaren veel ervaring op in het financieel begeleiden van medische vrije beroepen. Medici focussen zich volledig op hun werk en hun patiënten, waardoor ze soms minder oog hebben voor financiële zaken en boekhouding.

Als ervaren accountant kan ik u bijstaan in uw bankzaken. Daarnaast bekijk ik graag samen met u hoe u verder aan uw toekomst kan bouwen. Denk hierbij aan de opbouw van uw pensioen, het optimaliseren van uw verzekeringen tot de planning van successierechten, de aankoop van vastgoed en de eventuele overdracht ervan aan uw kinderen,…

Neem vrijblijvend contact op om uw situatie te bekijken en dan maak ik graag een advies op.

Wie wil starten als zelfstandige, staat er soms van versteld wat daar allemaal voor in orde gebracht moet worden. Als boekhouder voor medische vrije beroepen kan ik die financiële begeleiding alvast uit uw handen nemen. Ik zorg ervoor dat uw boekhouding volledig in orde blijft en dat alle administratieve verplichtingen correct nagekomen worden. Als accountant vervolledig ik graag uw team, zodat ik ook actief kan meedenken over strategische beslissingen rond uw toekomst.

Zoekt u een vertrouwenspersoon met veel ervaring in het financieel begeleiden van medische vrije beroepen? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe ik u kan helpen. Net zoals u het beste wilt voor uw patiënten, streef ik naar de optimale (financiële) omstandigheden voor mijn klanten.

Contacteer ons

Accountant Medische Vrije Beroepen
Accountant Medische Beroepen zoals Tandartsen en Dokters