Boekhouder voor zelfstandige ondernemers

Als zelfstandig ondernemer kent u het belang van een goede boekhouding. Heeft u naast uw drukke beroepsactiviteiten de kennis en de tijd om uw financiële zaken en administratie op orde te houden? Daarvoor kan u op mij rekenen. Vertrouw uw boekhouding en financiële begeleiding aan mij toe, zodat u zich nog meer kan focussen op uw zaak.

Wie een eigen zaak start, zal ondervinden dat het belangrijk is om te investeren in een goede ondersteuning voor uw boekhouding en administratie. Als ervaren boekhouder voor zelfstandige ondernemers wil ik u graag helpen bij de opstart en/of de verdere uitbouw van uw onderneming. Ik houd uw boekhouding op orde en zorg ervoor dat u steeds alle administratieve verplichtingen nakomt. Graag bekijk ik ook samen met u hoe we uw zaak fiscaal kunnen optimaliseren.

Of het nu gaat over het opstarten van een volledig nieuwe zaak gaat of over het overnemen van een bestaande boekhouding. In beide situaties kan u bij mij terecht. Ik begeleid u als zelfstandig ondernemer graag in het opmaken van jaarrekeningen, financiële plannen, contracten, fiscale aangiftes, belastingen, begeleiding bij een overname, bijstand tijdens een fiscale controle,…

U wil zich als zelfstandig ondernemer focussen op uw corebusiness en de uitbouw van uw onderneming. U moet zich niet te veel vragen stellen over boekhouden, financiële zaken of administratieve verplichtingen. Die ‘zorgen’ neem ik graag van u over!

Zoekt u een vertrouwenspersoon met veel ervaring in het financieel begeleiden van zelfstandige ondernemers? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe ik u kan helpen.

Contacteer ons

Accountant Vrije Beroepen
Accountant Zelfstandige Ondernemers